dimecres, 8 d’abril del 2015

Obra de teatre "Spinderella"

El divendres 27 de febrer a la tarda, els alumnes de 3r i 4t van veure l'obra de teatre en anglès "Spinderella". Durant una hora van escoltar, cantar i participar utilitzant la llengua anglesa de forma lúdica. Van gaudir molt de Spinderella perquè és una comèdia interactiva i mitjançant  música ,cançons i pistes visuals  els nens/es s’han apropat més a la llengua anglesa. Aquest espectable va ser interpretat per la companya Blue Mango Theatre. A més de les cançons que havíem treballat van interpretar cançons de lady Gaga , de Gloria Gaynor i de Pharrel Williams.
On Friday  February  27th, in the morning ,the 3rd and 4th grade students watched the play "Spinderella" in English. During  an hour  they  listened to , sang and participated  using the English language in a fun way. They enjoyed a lot with Spinderella because it is an interactive comedy and by means of music ,songs and visual tracks the boys/girls have approached more to the English language. This show was performed by The Blue Mango theatre. In addition to the songs that we had worked they sang songs by lady Gaga , by Gloria Gaynor and by Pharrel Williams.

treatreangles from anaroldan on Vimeo.

dimarts, 7 d’abril del 2015

Visita a la fàbrica del Cacaolat

Els alumnes de 3r vam anar a conèixer la fàbrica del Cacaolat. Ens van explicar la seva història i on es produeix el cacau. També vam veure un vídeo de tot el procés productiu del Cacaolat. I fins i tot, vam poder veure les màquines que utilitzen per obtenir els diferents tipus de Cacaolat!!!

cacaolat final from anaroldan on Vimeo.