dijous, 29 d’octubre del 2015

EXCURSIÓ A LA GRANJA DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

El dimecres 21 d’octubre els alumnes de cicle inicial ( 1r i 2n) van anar a la Granja a Santa Maria de Palautordera. L’objectiu d’aquesta sortida era treballar la consciència, l’autocontrol i l’autonomia. I totes les activitats que es feien tenien aquesta fita. Aprendre a fer les coses confiant en els altres, col·laborar i tenir en compte que tots som importants i necessaris (i que tots aportem noves coses), fer les coses amb amor i empatia. Aquesta darrera paraula ens la van explicar molt bé amb exemples: posar-se en el lloc de l’altre.


Vam haver de fer quatre proves, tot seguint les instruccions de la Nana Bunilda, amb aquestes activitats vam aconseguir: les plomes, els ous màgics i les pólvores que ens havien d’ajudar a trobar les pedres màgiques. L’entorn natural del camp i del bosc va facilitar la realització de les diferents activitats.

Els nens i nenes de primer i segon van gaudir d’un dia molt agradable i divertit. I els mestres que els acompanyaven també! 

(Aquells que es vulguin descarregar el vídeo podeu utilitzar la pàgina http://www.clipconverter.cc/ i posar la següent adreça multimèdia https://youtu.be/akMyx8hcmFc )