divendres, 12 de maig del 2017

Sant Jordi a cicle superior

El dimecres 19 d’abril vam fer el taller de Sant Jordi. Vam participar tots els nens i nenes de cicle superior i ens vam dividir en cinc grups: una rosa de paper Pinotxo, una altre amb goma eva i una amb oueres, un punt de llibre amb forma de drac i un clauer també amb forma de drac. Van ser uns tallers molt divertits, ens van agradar molt!

Text dels alumnes de 5èB: Lucía Chinchilla, Pablo Ruiz Parada i Pablo Ruiz Garrigó.
  Sant Jordi 2017 from Ariadna on Vimeo.

Excursió al Montseny


El primer dia d’escola del tercer trimestre vam anar al Montseny, a fer una ruta pel bosc.
Quan vam arribar al Montseny vam menjar l’entrepà i després vam caminar una estona veient la naturalesa, els animals i la vegetació. Vam veure conills, petjades d’animals, caques de cabra i vam escoltar ocells. També vam veure un lloc molt tranquil que es deia “El pla de la calma”.

Després d’unes bones hores caminant vam anar a dinar a un parc. Allà vam estar jugant, saltant, cridant, etc. Ens ho vam passar genial. Va ser molt divertit i vam fer una bona ruta pel bosc.


Text de l’alumne Marta Heredia de 6è A.

dijous, 11 de maig del 2017

TALLER DEL CIRC

El passat  mes d'abril els nens i nenes de p4 i p5 van gaudir d'un taller de circ amb el Rafa. Ens van ensenyar a fer malabars amb el diàbolo, pilotes, plat xinès. Ho vam passar molt bé!

diumenge, 7 de maig del 2017

Taller del circ


El dia 5 d’abril un home anomenat Rafa va venir del circ a explicar-nos com fer diferents tipus de malabars i ens va fer uns quants exemples del que podríem fer. Tot seguit, ens va explicar com fer malabars amb pilotes, el plat xinès i el diàbolo. El plat xinès consistia en deixar el plat rodant a la vorera del pal i, el diàbolo consistia en que aquest girés en la corda. Ens ho vam passar genial!!!!

                                                                                                                                                                                                     Text dels alumnes de 5è